Budjettirengas yllättää A-luokan märkäpidolla

as2_tiedotekuva_pieni

Nankangin uusi AS-2 on todellinen yllättäjä budjettirenkaiden sarjassa. Renkaan A-luokan märkäpito-ominaisuus karsii viimeistään nyt ennakkoluulot niiltä, jotka pitävät edullisempia renkaita huonolaatuisina.

”Nankang käyttää viimeisintä rengasteknologiaa tuotekehittelyssään, ja se näkyy AS-2 Ultra High Performance -renkaassa erityisen hyvin. Uusilla menetelmillä on mahdollista tuoda edullisempiinkin renkaisiin huippuominaisuudet – ja kaiken lisäksi siten, ettei renkaan hinta nouse merkkirenkaiden tasolle. Korostan, että rengasta saa edelleen edullisesti, vaikka sen ominaisuudet ovat ainutlaatuiset”, sanoo Vannetukun toimitusjohtaja Jukka Heiskanen.

Uutta Nankang AS-2 UHP -rengasta on saatavissa tällä hetkellä 17-, 20- ja 22-tuumaisena. Suomessa Nankangilla on vahva asema eityisesti tuning-piireissä. Nankangin näyttävät matalaprofiilirenkaat miellyttävät autoharrastajia suurempien tuumakokojensa ansiosta.

Vannetukku on Suomessa Nankang-renkaiden valtuutettu maahantuoja. Kouvolan päävarastossa Vannetukulla on yli 300 eri kokoa ja kuviota Nankang-renkaita heti toimitukseen.

”Enää edullinen hinta ei tarkoita huonoa laatua. Ei se ole koskaan tarkoittanutkaan, mutta kateelliset kielet puhuvat budjettirenkaista pahaa, joka ei perustu omaan kokemukseen. Edullisten renkaiden myynti kasvaa koko ajan. Ja Nankangin uutuus A-luokan märkäpidolla iskee hyvään rakoon. Odotamme tältä renkaalta todella paljon – ja ennen kaikkea se muuttaa ihmisten käsityksiä edullisempien renkaiden laadusta myönteiseen suuntaan. Kuluttajat vihdoinkin huomaavat, että laatua saa halvemmalla. Ei sen aina tarvitse olla merkkirengas, budjettirenkaat ovat täällä jäädäkseen. Se, joka pilkkaa budjettirenkaita, elää menneisyydessä”, korostaa Heiskanen.

Yhteystiedot: Vannetukun asiakaspalvelu puh. 044 040 9500. Sähköposti: myynti@vannetukku.fi