Subaru Levorgin ja Outbackin törmäyksiä ennaltaehkäisevä tekniikka palkittiin maksimipisteillä

subaru_levorg_jncap

Subarun sitoutuminen kolariturvallisuuden kehittämiseen palkittiin jälleen puolueettoman JNCAP:n (Japan New Car Assessment Program) testissä korkeimmalla mahdollisella arvosanalla. Uudessa testissä testattiin ensi kertaa auton taakse suunnatun kameran vaikutusta törmäyksiä ennaltaehkäisevää tekniikkaan. Takakameralla ja EyeSight-järjestelmällä varustetut Subaru Levorg ja Outback –automallit selvisivät kokeesta maksimipistein (40) ja parhaalla mahdollisella ASV+ (Advanced Safety Vehicle-Plus) –arvosanalla.

JNCAP:n (Japan New Car Assessment Program) kolaritestit tarjoavat kuluttajille puolueetonta ja vertailukelpoista tietoa autojen turvallisuudesta. JNCAP vastaa eurooppalaista Euro NCAP -testiohjelmaa, joka on saanut runsaasti julkisuutta ja on omalta osaltaan johtanut autonvalmistajien väliseen kilpailuun turvallisuudesta.

Uusi Subaru Outback –mallisto on Suomessa jo myynnissä. Urheilullisen farmariautouutuuden Subaru Levorgin ennakkomyynti on myös alkanut. Levorg saapuu Suomeen lokakuun alussa. Molemmat automallit ovat AWD-nelivedolla varustettuja.