Vannetukku solmi merkittävän maahantuontisopimuksen jättimäisen Trianglen kanssa – yllätyksiä luvassa

Logo_Triangle_C100M70

Renkaiden ja vanteiden maahantuoja Vannetukku Oy teki yhden merkittävimmistä maahantuontisopimuksistaan Kiinan suurimman yksityisen rengasvalmistaja Trianglen kanssa. Sopimus koskee Suomen, Ruotsin, Norjan ja Baltian markkinoita.

”Triangle kansainvälistyy vauhdilla. Yhtiön toimitusjohtajaksi nimettiin ranskalainen Pierre Cohade Goodyearilta huhtikuussa 2015. Triangle vaihtaa yhtiön johtokielen englanniksi. Rakenteilla on kaksi viimeisen päälle varustettua uutta tehdasta rengasmarkkinoiden teknologisesti edistyneimmillä koneilla. Saksaan perustetaan oma tuotekehityskeskus, joka keskittyy Euroopan markkinoiden tuotteisiin. Seuraava askel on paikallinen valmistus. Tulevaisuudessa kaikki Euroopassa myytävät renkaat tulevat eurooppalaisesta tehtaasta. Vastaavasti Amerikan markkinoille valmistetaan renkaat paikallisessa tehtaassa”, kertoo Vannetukun toimitusjohtaja Jukka Heiskanen tulevaisuuden suunnitelmista.

Vannetukku edustaa Suomessa ja Ruotsissa kolmea Kiinan suurinta rengastehdasta. Uusi sopimus on tärkeä, koska se avaa Vannetululle uusia kasvumahdollisuuksia ennen näkemättömällä tavalla niin talvirengas- kuin kesärengasmarkkinoilla.

”Triangelta on tulossa niin kovia tuotteita markkinoille lähipäiviä, ettei kukaan jää kylmäksi, vaikka talvi onkin tulossa. Triangle tekee vahvaa teknologista yhteistyötä suomalaisten, maailman johtavien renkaiden testaus- ja suunnitteluyhtiöiden kanssa. Nyt meillä on mahdollisuus saada sataprosenttisesti Suomessa suunniteltu ja testattu nasta- ja kitkarengas myyntiimme. Näistä renkaista kuulemme vielä paljon”, lupaa Heiskanen.

Vannetukku maahantuo syksyllä 2015 talvirenkaiden lisäksi Trianglen maansiirtorenkaat Suomeen. Triangle on erittäin vahva maansiirtorenkaissa myös Euroopassa.

”Pääasia on esitellä tänä syksynä premiumtuote pohjoismaiden talvirengasmarkkinoille erittäin hyvin testeissä pärjänneillä talvirengasuutuuksilla. Keväällä 2016 Vannetukku tuo markkinoilleTrianglen uudet Eurooppaan suunnitellut kesärenkaat. Uskomme Trianglen vahvistavan entisestään Vannetukun asemaa Suomen markkinoilla ja antavan lisäeväitä Ruotsin ja Norjan markkinaosuuden kasvattamiseen”, kertoo Heiskanen lopuksi.

Yhteystiedot: Vannetukun asiakaspalvelu puh. 044 040 9500. Sähköposti: myynti@vannetukku.fi.

triangle_ryhmakuva_pieni