Subaru Levorgille täydet viisi tähteä Euro NCAP:n törmäystestissä

Subaru_on_test_0004

Törmäyksiä estävällä EyeSight-kamerajärjestelmällä varustettu vuosimallin 2017 Subaru Levorg sai Euro NCAP:n korkeimman mahdollisen turvallisuusluokituksen viisi tähteä.

Saatuaan täydet viisi tähteä Euro NCAP:ltä, uusi Subaru Levorg vahvistaa Subarun merkittävää asemaa kolariturvallisuuden edelläkävijänä. EyeSight–kamerajärjestelmä on mahdollista hankkia lisävarusteena ensi keväänä Suomessa myyntiin tulevaan vuosimallin 2017 Subaru Levorgiin.

Subaru Levorg saavutti huippupisteet kaikissa neljässä kategoriassa; aikuis- ja lapsimatkustajien turvallisuus-, jalankulkijaturvallisuus- ja auton turvallisuustukijärjestelmistä.

Subaru Levorg oli varustettu Subarun palkitulla stereokameratekniikkaan perustuvalla törmäyksiä estävällä EyeSight-järjestelmällä. Euroopan, Aasian ja Pohjois-Amerikan puolueettomissa testeissä palkittu EyeSight käyttää hyväkseen CMOS-teräväpiirtostereokameraa ja 3D-kuvaprosessoria, joiden avulla se ennakoi liikennetilanteita, estää törmäyksiä ja peräänajoja sekä erottamalla esimerkiksi jalankulkijat, pyöräilijät ja autot toisistaan. Järjestelmä on kehitetty havaitsemaan myös kuolleissa kulmissa liikkuvat ajoneuvot sekä estämään peräänajot.

Lisätietoja Iisalmen Autosompa, myyntipäällikkö Ari Heikkinen puh. 050 339 0362.