Uusi kitkarengas yllättää rengasvertailussa – voitti Hakkapeliitta R:n

Logo_Triangle_C100M70

Vannetukku.fi Oy:n maahantuoma Triangle SnowLink on sataprosenttisesti Suomessa suunniteltu uusi kitkarengas Pohjoismaiden talviolosuhteisiin. Tutkimustulokset osoittavat, että SnowLink on jopa parempi kuin Nokian Hakkapeliitta R neljässä kuudesta testatusta ominaisuudessa.

Arctic Falls -testiyritys testasi uuden kitkarenkaan vertaamalla sitä Nokian Hakkapeliitta R:ään. Triangle SnowLink voittaa testin mukaan Nokian Hakkapeliitta R:n jarrutuksessa, kiihdytyksessä ja ajotuntumassa jäällä sekä kiihdytyksessä lumella.

”SnowLinkin suunnittelivat alusta loppuun suomalaiset, rengasalan asiantuntijat, joilla on vuosien kokemus pohjoismaisiin olosuhteisiin suunnitelluista talvirenkaista. Tämä näkyy erinomaisissa testituloksissa – siinä mielessä tulokset eivät ole yllättäviä. Talvirenkaiden suunnittelu on vaativaa ja aikaa vievää työtä. Triangle tarjoaa suunnittelijoille huippumodernin teknologian käyttöön. Suomalaisten insinöörien kokemus yhdessä uusimman teknologian tarjoamien mahdollisuuksien kanssa tuottavat lopputuloksena kitkarenkaan, joka on maailman huippua”, sanoo Vannetukun toimitusjohtaja Jukka Heiskanen.

Triangle panostaa laadukkaisiin talvirenkaisiin

Aikaisemmin tänä syksynä Vannetukku aloitti Suomessa suunnitellun Triangle IceLink -nastarenkaan maahantuonnin. IceLink-renkaan suunnittelivat samat suomalaiset asiantuntijat kuin SnowLink-kitkarenkaan.

Riippumaton Arctic Falls -testiyritys testasi myös Triangle IceLinkin vertaamalla sitä Nokian Hakkapeliitta 7:ään.Viralliset testitulokset osoittavat, että Triangle IceLink saa paremmat arvot kuin Nokian Hakkapeliitta 7 kaikissa testin kuudella eri osa-alueella.

”Suomalainen insinööritaito on ylivoimaista talvirengassuunnittelussa. Sekä IceLink että SnowLink ovat premium-luokan talvirenkaita. Kiinnostus renkaita kohtaan on suurta. Uskommekin, että renkaat menestyvät tulevissa autolehtien talvirengastesteissä”, jatkaa Heiskanen.

Yhteystiedot: Vannetukun asiakaspalvelu puh. 044 040 9500. Sähköposti: myynti@vannetukku.fi.

triangle_renkaat_pieni