Uusi nastarengas siivitti Vannetukun kasvua – markkinaosuus nyt 10 prosenttia

vannetukku_header

Renkaiden ja vanteiden maahantuojan vannetukku.fi Oy:n renkaiden myynti kasvoi vuonna 2015 lähes 23 prosenttia. Yhteensä renkaita myytiin 230 000 kappaletta. Yrityksellä on nyt 10 prosentin markkinaosuus henkilöauton renkaissa Suomessa.

Vannetukun euromääräinen myynti nousi 18,4 prosenttia edelliseen vuoteen verrattuna. Erityisesti renkaiden myyntiä siivitti Suomessa suunniteltu uusi Triangle- nastarengas, jonka ensimmäinen erä myytiin loppuun ennätysajassa. Tänä vuonna Trianglen myynnin uskotaan kipuavan ennätyslukemiin, kun markkinoille tulee merkin kesärengasversiot.

”Meillä oli erittäin hyvä ja onnistunut vuosi. Kun renkaiden myyntivolyymi kasvaa, voimme alentaa entisestään hintojamme. Alensimme hintoja jo viime vuonna, ja se tuotti hyvän tuloksen. Rakennamme Kouvolaan uutta huippumodernia varastoa sekä pakkauslinjaa, jotka tehostavat ja nopeuttavat jakelua. Kun tehokkuus lisääntyy, kuluttajat hyötyvät edullisemmissa hinnoissa. Hinta ja laatu ovat tärkeimmät kilpailuvalttimme ankarasti kilpailuilla rengasmarkkinoilla – sekä tietysti asiantunteva palvelu, johon olemme palkanneet lisää ammattitaitoista henkilökuntaa”, sanoo Vannetukun toimitusjohtaja Jukka Heiskanen.

Rengaskoneissa ja nostimissa Vannetukulla on vankka asema Suomessa. Niiden kappalemääräinen myynti kasvoi 30,5 prosenttia vuonna 2015. Vannetukun nettisivuilla käy vuosittain hieman yli kolme miljoonaa kävijää.

”Vuonna 2016 suurin kasvu tulee nastarenkaista. Toki muissakin renkaissa on odotettavissa hyvää myyntiä, mutta nastarenkaiden ylivoima on tosiasia. Aloitimme massiivisen markkinoinnin viime vuonna ulkomailla, ja myynti kasvaa esimerkiksi Ruotsissa 100 prosenttia joka kuukausi”, jatkaa Heiskanen.

Yhteystiedot: Vannetukun asiakaspalvelu puh. 044 040 9500. Sähköposti: myynti@vannetukku.fi.